fredag 3. august 2007

Minner om Rhodesia

Og mens vi er inne på Afrika: Onkel D gjorde for en tid tilbake den øreklaffede oppmerksom på siden Memories of Rhodesia. Han antydet at den burde være noe for Dronten i dens mest reaksjonære hjørne.

Her i selskapet har vi derfor de siste ukene pliktskyldigst tøvet rundt blant ekte rhodesisk te (sendes fra kontoret i Sør-Afrika), rhodesiske rugbygensere (Deerstalker tilstår en viss dragning) og memorabilia-ølkrus fra rhodesiske militæravdelinger.

Hvis noen der ute noen gang har spurt seg: "Hvor reaksjonær er egentlig dronten?", kan dere nå få et slags svar: Ikke fullt reaksjonær.

3 kommentarer:

Onkel D sa...

Det var egentlig godt å høre. Noen ting fortjente å dø ut, som Smith-regimet. Så kan man diskutere om Mugabe-regimet er bedre. Jeg holder en knapp på Smith, ettersom Monty Python har en skjetsj der han dukker opp i forbifarten.

http://www.youtube.com/watch?v=3l4g5QWEgVI

Deerstalker sa...

Smith-regimet fortjente opplagt å dø ut, men ingen fortjente vel egentlig at det ble erstattet av Mugabe og pakket hans.

onkel D sa...

Jeg leste i Tomm Kristiansens artikkelsamling om Afrika i dag og tenkte litt på Mugabes regime.

Kan Mugabe muligens ha rekord i å kjøre et land på dunken? Jeg mener - forskjellige kommunistregimer har jo klart å skape den utroligste ineffektivitet og armod, men Zimbabwes forvandling fra brødkurv til kommende sultkatastrofe er nesten en seier over naturlovene.

På den annen side hadde de sukkerrasjonering på Cuba en periode...

 
Site Meter