torsdag 23. august 2007

Flaggermoro

Dronten, i egenskap av en fugl som ikke kunne fly den gang den kunne ha flydd, har en særlig fascinasjon for flaggermus, de eneste pattedyrene som kan fly. Drontens eldste har også utviklet en aldri så liten dragning mot de flaksende små, så det går mye i flaggermoro hjemme i redet.

Kombinert med Drontens sentimentale natur og dens forkjærlighet for søøøøte dyr, har dette resultert i at den har falt veldig for BatWorld, en amerikansk gruppe med hovedsete i Texas, som tar imot skadede flaggermus, driver hjem for flaggermus som ikke kan klare seg i det fri og hjelper de som kan tilbake.

De driver etter Drontens hjerte, med tung sentimental slagside og frisk antropomorfisering av de små nussenussene der det kan hjelpe deres sak. Man kan blant annet adoptere en flaggermus. I går ankom den avbildede t-skjorten i postkassen, med bilde av "Sneezy, a Dwarf Epauletted fruit bat".

Skulle man føle for å heller gi pengene sine til mer lokale flaggervenner, trenger Norsk Zoologisk Forenings flaggermusgruppe penger til å drive sitt flaggermusmottak. Akkurat det er en så god sak at Dronten føler for å organisere en liten innsamling.

6 kommentarer:

batadoren sa...

Hva med en aksjon på neste Kjeller?

Deerstalker sa...

Tanken har mer enn streifet øreklaffene. Dette var å anse som fisking. Hva med utlodding av en vampyrbok eller to?

kommerikkepånoemorsomtdoren sa...

Høres knakende bra ut!

Deerstalker sa...

Personlig synes den øreklaffede at dette er den morsomste så langt. Har Utsabilodoren vurdert en smule stabilitet i den virtuelle delen av sitt liv?

paranodoren sa...

Nei, for når jeg bruker det samme nicket, er det lettere for Illuminati/frimurerne/ZOG å Google meg.

Deerstalker sa...

Ah, du er Kyllingadoren. Stå opp og slåss som en utdødd fugl!

 
Site Meter