onsdag 15. august 2007

Arne har sjekket ut

Arne Myrdal er død, melder NTB (og dermed også en rekke nettaviser, i mer eller mindre likelydende ordelag). Mesteparten av tiden var Myrdal muligens for full til å vite hva han gjorde, men ikke desto mindre har vi ingen planer om å felle mange tårene over ham her i selskapet.

Deerstalker minnes fortsatt med glede den gang Arne talte fra toppen av basarene på Youngstorvet og hele torvet hoppet opp og ned og ropte "Hopp, Arne, hopp!"

8 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

=)

Så triveleg då. Der var ein mann som spreidde mykje drit i sitt liv... tykkjer eigentleg synd på familien hans som måtte leve han.

Deerstalker sa...

Torbjørn Røe Isaksen har en god kommentar om Arnes reise på sin blog, se http://torbjorn.ungehoyre.no/1187077303_arne_og_ali.html#comment

Kommentarene derimot, viser at Arnes stupide innvandringskritikk (i motsetning til legitim, intelligent innvandringskritikk) deles av mange. Noen få av dem er til og med så nasjonale at skriver tilnærmet forståelig norsk.

Mad Mullah Hastur sa...

Naaaw... dei er jo så søte då.

høyradoren sa...

Det nifse med unge Isaksen er at han kan risikere å gjøre høyremann av meg.

Mad Mullah Hastur sa...

Uffda... fy deg Dille! Må ikkje gje etter for hans sjarmerande utsjånad ;-D

Deerstalker sa...

Sjarmerende? Han kler seg som en forvokst guttunge og er nesten dverg. Men han sier innimellom smarte ting.

Torbjødoren sa...

Jeg har ikke TV, og har dermed sjelden mulighet for å se hvordan folk ser ut. Det gjør at jeg må vurdere politikere ut fra hva de sier. Og jeg synes at Isaksen ofte sier vettuge ting.

Jeg har jo bakgrunn fra venstresiden, men er nok på glid mot høyre.

Mad Mullah Hastur sa...

Denslags glidning høyres særs ubehagjeleg ut, spør du meg... eg foretrekk å marsjere når eg først skal i den retninga :-P

 
Site Meter