torsdag 7. juni 2007

Sherlock Skywalker

Deerstalker er tidvis blitt beskyldt for å ha kuriøse interesser. (Som for eksempel dronter.) Det vil han selvsagt på det sterkeste avvise. Og uansett er det noen som har det verre. The Baker Street Blog bragte bildet av herren over. Dronten bøyer seg i støvet.

9 kommentarer:

Captainkirkadoren sa...

Hmm. Sherloch Holmes/Skywalker. Interessant utgangspunkt for en slash-historie (http://en.wikipedia.org/wiki/Slash_fiction).

Andre gode forslag? Donald og Batman?

Deerstalker sa...

Batduck nebber til igjen? Dronten er begeistret

Eira sa...

Døh, det der er en stormtrooper. Du vet, slemmingene. Det motsatte av Skywalker.

Deerstalker sa...

Jo'a, men "Sherlock One Of The Bad Guys Without Much Power From Star Wars" fikk ikke plass i overskriftsfeltet.

Eira sa...

Teknisk sett er alle stormtrooperne kloner av Jango Fett (pappa'n til Boba), så hva med Sherlock Fett? Har kanskje ikke samme schvungen over seg...

Mad Mullah Hastur sa...

Trooper Holmes?

Litt slash-fiction er vel kanskje ingen dum idé... men det meste eg kjenner til av slash eg kjenner til er i det litt grovaste laget... eg veit ikkje heilt om eg vil så dette frøet hos min kjære slash-forfattarvenn.... eg har lest korrektur på nok bisarr homseporr ;-)

Deerstalker sa...

Det er interessant å observere hva som avføder kommentarer og ikke her i dronte-land. Ingen mener noe som helst om sydstatsrock, men en halv stjernekrigsreferanse og vi er i gang.

Nei, Eira, Sherlock Fett låter IKKE bra. Men Jango Holmes har en slags klang over seg man muligens kan leve med. Problemet er at geekefaktoren er så skyhøy at det kun kommuniserer til de som er langt mer innvidd enn stakkars Deerstalker. (Som dog mistenker at han muligens når lignende høyder på Sherlock-siden av det hele.)

Gale mullahen: Ingen detaljer, er du snill.

Og er det virkelig ingen som mener noe om sydstatsrock der ute? Ikke det, nei ...

Dixiedoren sa...

Nei, jeg har virkelig ingen formeninger om sydstatsrock bortsett fra at jeg liker den ene Skynyrd-vitsen jeg kan.

Deerstalker sa...

Skynyrd-vits? Fortelle!

 
Site Meter