fredag 29. juni 2007

Kompetitionus Tolkiana, innspurten

Dronten minner om at det er i dag konkurransen om mest skremmende forslag til adapsjon av Ringenes Herre går ut. Mer spesifikt går den ut klokken 20.45. Det gir juryen et kvarter til å kontemplere forslagene over en aldri så liten grappa, før vinneren kåres klokken 21.00.

Forslagene til nå er:
*Antroposofisk eurytmiforestilling.
*Jazzballett, der danserne (utover leggvarmere og slikt tilbehør) er utstyrt med store rockeringer.
*Skoleavslutning i sjuende klasse, med dertil hørende rap-innslag og blokkfløytesolo.
*"Eit konseptalbum med kjendte gamle heavy metal vokalistar, kvinete gitarar og synther som minner mistenkeleg om gamle mobiltelefonar." Forslagsstilleren nominerar Abbath til å fremføre Saurons vokal.
og
*"kva om... vi lot Randy Edelman skrive musikk og tekster, og lot idoldeltakarane framføre ein musikal basert på bøkene som ein del av finaleshowet? Med show frå eit av desse dansekonkurranseprogramma?"

Til tross for at alle forslagene oppviser genuin ondskap og en respektløshet henimot salige JRRT som er langt over grensen for det blasfemiske, begge deler viktige egenskaper i en konkurranse som dette, oppfordrer selskapet til en siste, ekstra infam innsats.

Juryen består av Dronten, Deerstalker og Onkel A, med mulig assistanse fra Dodofruen.

2 kommentarer:

Lloydadoren sa...

Hva med å hyre inn Andrew Lloyd Webber for å lage en musical der alle står på rulleskøyter a la Starlight Express? Eller et finsk kjøkkenbendrama der alle de Tolkienske innslagene kommer i form av fyllefantasier? Eller - det aller jævligste - en hvilken som helst versjon av Ringenes Herre der besetningen er radikalt kvotert for kjønn, etnisitet og (utagerende) seksuell legning. Hvorfor *må* Gandalf være mann, for eksempel?

Mad Mullah Hastur sa...

Men Ringenes herre er jo allereie kvotert er det ikkje?

"Reisefølgje søkast, dverger og alvar oppfordrast til å søke"

 
Site Meter