fredag 22. juni 2007

Idiotiets Herre

Onkel D foreslo for noen poster tilbake en liten konkurranse: Hvem kan, i disse musicaltider, komme opp med det aller, aller dårligste forslaget til hvordan man kan maltraktere Ringenes Herre.

Forslagene har så langt vært få (to) og dårlige (antroposofisk eurytmiforestilling og: "jazzballett, der danserne (utover leggvarmere og slikt tilbehør) er utstyrt med store rockeringer"). Noen bedre?

4 kommentarer:

Eira sa...

Jeg ser den for meg framført som skoleavslutning i sjuende klasse, med dertil hørende rap-innslag og blokkfløytesolo.

Deerstalker sa...

Et utmerket forslag, såfremt de lover at den er veldig inkluderende, har en hobbitt av hver hudfarve og et forhold mellom Aragorn og Boromir som tar slutt fordi samfunnets mangel på toleranse river dem fra hverandre. Boromir må så selvsagt ta sitt eget liv. Og det må nødvendigvis være med en ond prest.

Mad Mullah Hastur sa...

Kva med eit konseptalbum med kjendte gamle heavy metal vokalistar, kvinete gitarar og synther som minner mistenkeleg om gamle mobiltelefonar.

Eg nominerar Abbath til å ha Sauron sin vokal.

Deerstalker sa...

Gale mullahen: Det burde i det minste ikke være vanskelig å finne noen til å spille Legolas. Og det må la seg gjøre å finne en rolle for Dio, han er jo knapt større enn en hobbitt unasett. En brukbar Bilbo?

 
Site Meter