torsdag 21. juni 2007

Dystert, dystrere

Tilværelsen blant kyberrommets utdødde bringer en av og til i kontakt med kuriøse eksistenser. Den usalige familie er blant de mest kuriøse Dronten og Deerstalker har møtt. Etter lengre tids press har Deerstaler latt seg overtale til å hjelpe dem med deres helt egen side i nevnte rom, ikke unaturlig kalt Den usalige familie.

All kommunikasjon fra dem vil gå via Deerstalker, men han er svært usikker på om at til enhver tid vil kunne stå inne for innholdet. De er som sagt en smule merkelige. Men avlegg dem nå endelig et besøk.

2 kommentarer:

Teddydoren sa...

Fin blogg, men gidder ikke å registrere meg for å kommentere der (har et moratorium på slikt nå).

Teddy var koseli... ehm, skummel. Hvordan vil muligheten være for å koble Teddy og Pelzebub? Kanskje Teddy skal få være med på en Kjeller?

Deerstalker sa...

Selv den øreklaffede kan ikke huske alt, når man omgås en såpass vill gjeng som familien. Kommentarfunksjonen på deres kanter er nå åpen for alle og enhver?

Teddy kosel...? Absolutt ikke. Han er en jævel av en bamse. Rent tilfeldigvis ligner han dog litt på hva man ville få hvis man puttet en av Deerstalkers eldstes bamser gjennom photoshop.

Men han bør nok ikke være med på noen kjeller. Det er en grunn til at han kalles Teddy Terror.

 
Site Meter