fredag 22. juni 2007

Såååå slemme

De slemme menneskene i Fri tanke, Human-Etisk Forbunds medlemsorgan, har fått kjeft fra Cubas ambassadør for å ha skrevet om krenkelser av religionsfriheten i Fidels paradis. Han synes heller de burde fokusere på den katolske kirkens støtte til "borgerskapets desperate og voldelige kamp for privilegier."

Representanten for landet som er i verdenstoppen i å fengsle journalister og dissidenter utdyper: ”Katolikker på Cuba har helt fra den kubanske revolusjonens triumf i 1959 vært et viktig verktøy for borgerskapet, i deres desperate og voldelige kamp for å beholde sine privilegier og økonomiske kontroll sammen med deres amerikanske forbilder og partnere.”

Dronten har ikke ledd så godt på lenge.

10 kommentarer:

Cubadoren sa...

Jeg var i utgangspunktet veldig glad for denne artikkelen. Ambassadens sutring var en ekstra bonus.

Leve samvittighetsfriheten!

Deerstalker sa...

Det var definitivt et lekkert tilskudd til en allerede lekker bisken. Cuba libre!

Rodrigo sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Deerstalker sa...

Eh, takk.

Mad Mullah Hastur sa...

Det kalles ein PR-bommert spør du meg. Eg har prøvd å fortelje det til venstreradikalarar av alle slag, frå feministar til miljøvernere; "Når du skal gå ut med noko, så tenk gjennom kva du går ut mot. Bekrefter det ein negativ stereotypi, så la vere. Og om du absolutt seie noko... vel dine ord med omhu."

Men så slit Cuba litt med gamle menn og gamle vanar. Trist eigentleg.

Deerstalker sa...

Vel sliter Cuba med gamle menn, men det kan være greit å ha i minne at da disse mennene var unge, behandlet de hva de anså som dissidenter enda noen hakk jævligere enn i dag.

Mad Mullah Hastur sa...

Ja, det var dei gamle vanane dei slit med. Trist affære... dei skulle latt meg styre den lille øya. Eg hadde ønskt katolisismen velkomen... som annanrangs religion ved sida av Islam sjølvsagt ;-)

Deerstalker sa...

Ah. Mad Mullah Castro. Eller kanskje heller Mad Mullah Guevara. Tenk deg t-skjortene ...

Mad Mullah Hastur sa...

Dei er designa allereie, fest auga dine på dette.

Eg er vel førebudd på dagen då eg vert ein revolusjonær helt... enten for den eine eller andre parten. Viktig å ha merchandising på plass.

Deerstalker sa...

Næmmen, så søøøøøøøøt. Hail Hastur!

 
Site Meter