lørdag 23. juni 2007

Lange kniver i Aftenposten

I dagens Aftenposten har Alf Ole Ask en forsåvidt helt grei artikkel om EU-toppmøtet. En av sakene drier seg om at gårsdagens møte ble langt. Greit nok. Overskriften, "Lange knivers natt i EU", er derimot mer kuriøs. Så vidt Dronten kan se ble ingen drept, ingen ble funnet til sengs med personer av samme kjønn og ingen av EUs mange underorganisasjoner ble utradert. Og ingen hadde på seg snacksy uniformer. Overskriften er med andre ord ikke helt dekkende.

Det kan selvsagt tenkes at det hele er produktet av en overivrig desk (den andre saken på samme side har overskriften "Fransk åpning av Sarkozy i Brussel"), men for sikkerhets skyld har Deerstalker, under dekke av pseudonymet han tidvis opptrer med i offentligheten ("Av og til tar Deerstalker av seg sin hatt og går i verden som et ganske alminnelig menneske." Gammelt Dronte-ordtak), tillat seg å sende journalisten en liten forespørsel om begrunnelsen for valget av overskrift. Drontens lesere vil bli holdt oppdatert.

2 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

Om EU hadde skilta med snacksye uniformer og velorganiserte ungdomsgrupper... så skulle eg heller ha stemt for. Iallefall om dei lovte å bygge store motorveger som alle førte til Rom.

Frå Kjell Oppseths Plass (Førde) til Roma på to timar, det er draumen det! Vroom vroom!

Deerstalker sa...

Vroom vroom. En oppdatering til denne saken kommer forøvrig i morgen, etter at Deerstalker har sjekket nærmere noen av journalistens kommentarer i deres mailutveksling.

 
Site Meter