fredag 29. juni 2007

Kompetitionus Tolkiana, dommen. Fanfare!

Mine damer og herrer: Fanfare! En vinner er kåret.

Juryen har sittet sammen i inntil flere minutter og vurdert de mange og kreative forslagene i konkurransen om frykteligste forslag til radbrekking av Ringenes Herre. En endelig avgjørelse har tatt noe tid, da det har vært dissens i juryen. Dodofruen argumenterte kraftfullt for forslaget "Antroposofisk eurytmiforestilling" og understreket de potensielle gledene ved en Gandalf i lilla kjortel. Forslaget kom fra en viss Pettersen. De øvrige jurymedlemmene, Dronten, Deerstalker og Onkel A, var derimot av en annen oppfatning. De hellet alle, overraskende nok, i samme retning og en vinner ble kåret med tre stemmer mot en .

Vinnerforslaget er "Skoleavslutning i sjuende klasse, med dertil hørende rap-innslag og blokkfløytesolo". Det betyr at Eira har den tvilsomme ære å kunne titulere seg seg Norgesmester i Tolkien-radbrekking. Premien er fri tilgang til Drontens sider i uoverskuelig fremtid. Med premien følger en ektefølt bønn om å aldri, aldri, aldri forsøke å sette vinnerforslaget ut i live. Det gjelder resten av forslagsstillerne også.

(Dodofruen argumenter forøvrig for at de øvrige jurymedlemmene har konspirert mot henne og at det er relasjoner disse mellom som ikke er kommet for en dag. Henne om det.)

5 kommentarer:

mumsadoren sa...

Hipp hipp for Eira!

Eira sa...

Hurra for meg! Tror jeg...

Mad Mullah Hastur sa...

Woff-Woff!

Hurra for Eira!

Vil Eira spele blokkfløyte på neste Absalong, så skal eg rappe! ;-)

Deerstalker sa...

Hvis dere lover blokkfløte/rap-duett, lover Deerstalker å ta turen over fjellet for å høre på.

Bjørn Are sa...

Gruflott!

Savner dog plastelinapalentirer og Jahn Teigen, for ikke å si soundtracket av Dollie de Luxe?

 
Site Meter