søndag 24. juni 2007

Kompetitionus Tolkiana

Fire forslag er til nå kommet inn i konkurransen om det aller, aller gresseligste forslaget til hvordan man kan bearbeide Ringenes Herre. De er som følger:

Antroposofisk eurytmiforestilling.

Jazzballett, der danserne (utover leggvarmere og slikt tilbehør) er utstyrt med store rockeringer.

Skoleavslutning i sjuende klasse, med dertil hørende rap-innslag og blokkfløytesolo.

"Eit konseptalbum med kjendte gamle heavy metal vokalistar, kvinete gitarar og synther som minner mistenkeleg om gamle mobiltelefonar." Forslagsstilleren nominerar Abbath til å fremføre Saurons vokal.

Dronten lar konkurransen være åpen frem til førstkommende fredag, da en vinner vil bli kåret med fanfarer og trekkspillmusikk. Vedkommende kan da tittlere seg "Norgesmester i Tolkien-malktraktering". Flere forslag mottas med takk. Det gjøres oppmerksom på at samme person kan bidra med flere forslag.

4 kommentarer:

Jazzadoren sa...

Dette kunne vært noe å gjøre konkurranse av på Kjeller'n. Jeg stiller gjerne med to minutter med min jazzballet.

Deerstalker sa...

Ingen dårlig idé. Det er en viss utfordring i å knytte det til et bestemt foredrag, på den annen side kan man jo bare gi blaffen. Eller kanskje det kunne være noe for fantasifestivalen, hvis kjelleren skal gjøre noe der?

Deerstalker sa...

Forøvrig går denne konkurransen uansett som planlagt. Det er tross alt til stadighet norgesmesterskap i det utroligste.

Mad Mullah Hastur sa...

Eg har sett både Lord of the Cockrings (ein artig liten studentfilm) og Lord of the G-Strings - og sistnemnte er rimeleg nær så dårleg som ein Ringenes Herre-fortolking kan bli... så eg har litt problem med å finne på noko som er... "betre".

Men kva om... vi lot Randy Edelman skrive musikk og tekster, og lot idoldeltakarane framføre ein musikal basert på bøkene som ein del av finaleshowet? Med show frå eit av desse dansekonkurranseprogramma?

Her er det penger å hente gitt! Eg trur eg skal ringe TV2 ;-)

 
Site Meter