fredag 29. august 2008

Penger & pensjon & mindre smarte damer

- Det er pinlig at vi stortingsrepresentanter skal ha en pensjonsordning som andre bare kan se langt etter. Vi er da virkelig ikke mer spesielle enn folk flest, sier SVs stortingsrepresentant, Inga Marte Thorkildsen til Dagbladet.no.

Og nei, Inga Marte, du sier noe gitt. På den annen side, og hvis vi for et øyeblikk ser bort fra den absurde situasjon vi er kommet i, der noen som Inga Marte, som virkelig ikke er noe mer spesiell enn folk flest, kan havne på tinget:

Er det bare her i selskapet vi synes viljen til å dømme sitter vel løst i spørsmålet om stortingspensjonistene som muligens har fått for mye utbetalt? Er det ikke litt merkelig når Jørgen Kosmo ikke bare fungerer som aktorat, men også tar på seg å dømme? Er det ikke litt ubehagelig når politikere, gjerne fra SV, som ellers er forbryterens beste venn, legger seg i selen for å ta avstand fra personer som hverken er tiltalt eller dømt for noe som helst?

Og kunne vi slutte å blande sammen eventuelle overutbetalinger og Stortingets for all del svinegode pensjonssystem?

Og kunne noen vennligst få Inga Marte bort fra tinget? Please ... ?

5 kommentarer:

Anonym sa...

No er du berre vrang ;-)

Arnfinn Pettersen sa...

Vrang? Jeg? Slett ikke. Jeg er surmaget og hatefull. Inga Marte er, og vi snakker hårfine forskjeller, nesten like ille som Trond Giske. Hvilket vil si verre enn kolera og bare marginalt bedre enn byllepest.

Anonym sa...

Hahaha!

Stakkars Inga... eg har alltid trudd at ho kunne rehabiliterast eg...

Giske er det berre håp for om han kjem ut av skapet og slutter å la si indre strid gå utover alle oss andre.

Arnfinn Pettersen sa...

Rehabiliteres? Bare gjennom mange, mange, mange år borte fra rikspolitikken.

Anonym sa...

It's terrible to contemplate how fee politicians are hanged (Chesterton)

 
Site Meter