mandag 14. mai 2007

Damian Thompson

Et besøk på Daily Telegraphs hjemmesider (det er noe eget med nettsidene til en avis som fortsatt kommer i avisformat) endte opp på en interessant sak om scientologenes fremferd, skrevet av Damian Thompson. Katolikken Thompson er en av Englands mest spennende journalister og skriver primært om religiøse spørsmål. Han har dessuten skrevet en god bok om dommedagsforestillinger.

Saken å finne på Holy Smoke, Thompsons egen blog på Telegraphs sider, som nå er behørig bokmerket.

4 kommentarer:

Scientodoren sa...

Noe av det mest fascinerende med scientologene er hvor rabiate motstanderne og avhopperne blir. Det trenger ikke være bevis på at scientologene er verre enn andre sekter, men tanken er nærliggende.

Deerstalker sa...

Og ennå mer fascinerende er det hvor rabiat den nevnte journalisten klarte å bli. Dronten skjønner ham veldig, veldig godt.

Scientodoren sa...

Det gjør jeg også. Jeg elsker å leke Djevelens (eller Guds?) advokat, men ved scientologene setter jeg en grense. De har *ingenting* ved seg som er sjarmerende eller interessant, muligens med unntak av marineuniformene de pleide å bruke i Sea Org.

Scientodoren sa...

Her er Xenu-folkets side av saken:

http://www.freedommag.org/bbc/video_flash.html

Ser ut som om journalisten har gått i flere av fellene man kan gå i når man lager saker om uortokse religioner, inkludert det å bruke ordet "hjernevask" som komma.

 
Site Meter