fredag 4. mai 2007

Absalong?

Absalong startet opp med brask og bram (og varulver) der borte i den hyggelige lille byen blant alle fjellene. Men hva skjedde så? Det er mulig det bare er Dronten som er vanskelig, men er det ikke blitt veldig, veldig stille der borte fra?

7 kommentarer:

Duskadoren sa...

Det er visstnok noe snakk om å kanskje dra en viss Onkl D over fjellet. Men det ville kanskje ikke være helt heldig...

Deerstalker sa...

Ikke helt heldig for hvem?

Eira sa...

Det har vært visse problemer med å finne lokale foredragsholdere (som vi ville foretrekke i oppstarten for å spare litt på finansene). En som ble forespurt valgte å si nei etter å ha tenkt over saken en god stund, og en annen hadde ikke tid før til høsten. Om dere tilfeldigvis sitter på gradert informasjon om egnede foredragsholdere i Bergen og omegn kan det hviskes i dertil egnede ører!

Sabeltann sa...

Som snilla Eira seier, så jobbes det med saka. Vart litt sidespora av ein foredragshaldar. Eit par ballar i lufta, eg skal gje deg eit pip så snart eg veit noko.

Lys skal tennast! Hekser skal brennast! Og fred på jord til alle menn!

Deerstalker sa...

Dronten råd for veien til lykken: Spør ikke deg selv hva du vil ha, spør om hva du faktisk kan få.

Drontadurken sa...

Husk at Heather Pringle kanskje kommer tilbake til Norge i høst. Har akkurat mailet henne og sagt hei. Hun burde kunne funke i BRG også, og denne gangen burde forlaget kanskje hjelpe til.

Sabeltann sa...

Til hausten allereie? Trudde ikkje det var før til våren. Men det er knall, har absolutt lyst til å ha henne med. Sitt og les the Mummy Congress når eg har tid =)

 
Site Meter