tirsdag 15. januar 2008

Lommer humor

"Gleden har hull i lomma – kan noen sy det igjen?" skrålte sangfuglene Anne Grethe Preus og Vibeke Saugestad, rett etter morgensendingen i NRK Trøndelag – hvor de hadde omtalt lommemannen. Ifølge Adressa resulterte det i at flere lyttere satte morgenkafen i vrangstrupen.

Hablog antyder at lommemanndebatten nå begynner å bli en smule absurd, og nevner eksempler på ting det nå kan være problematisk å omtale, som folk fra Lommedalen og Bilbo Lommelun (hva haaaaaar han i lomslene sine?).

Selv blir jeg, svinsk råtten humor som jeg har, minnet om tidenes overskrift i en norsk avis, i kvalitetsavisen Søndag Søndag, etter at tennisspiller Morten Rønneberg pådro seg en lengre fengselsstraff: "Lommetennis i syv og et halvt år for narkolanger Rønneberg."

Og forøvrig bør lommemannen, hvis han er skyldig, innvilges en meeeeeeeget lang forvaringsdom. Bare sånn at det er sagt.

1 kommentar:

Snirkelsnorkel sa...

Det kan forøvrig legges til at galningene rundt "den alternative wikipediaen" xiandos.info de siste par ukene har vært travelt opptatt med å oute ikke bare den påståtte Lommemannen men også det de mener er broren, sønnen og datteren hans (med bilder og det hele). Av etiske grunner vil jeg ikke linke til de aktuelle "artiklene", men de burde være forholdsvis lette å finne for dem som gidder.

 
Site Meter