torsdag 24. januar 2008

Kjekk regjeringspartiungdom

Hablog ledet vår oppmerksomhet hen på en hjertevarmende sak i Verdens Gang:

"Byturen i fjor høst ble en dyr affære for lederen for Troms Sosialistisk ungdom, Simon Skau (19) fra Harstad. Etter å ha drukket 10-11 shotter med brennevin, kokte det over for den unge politkeren da en politibil kjørte forbi ham i Harstad i sentrum. «Ein, zwei, drei nazipolizei», ropte Skau da han så den blå og hvite bilen. Nå har Trondenes tingrett dømt 19-åringen til å betale 6.000 kroner i bot for utbruddet og 2.000 kroner i saksomkostninger."

Drontens reaksjonære hjerte gleder seg.

8 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

Eg gjorde meg eit par mindre smigrande tankar om dette sjølv, men av respekt for verdsfreden og alt det der så haldt eg dei for meg sjølv.

Akk, den ungdommen, den ungdommen.

Deerstalker sa...

Verdensfred er oppskrytt

Mad Mullah Hastur sa...

Du meiner det?

Greit - ungdom ut av politikken. Hitler var for ungdommen, og det er vel dermed vår plikt å vere imot dei? Og medan eg får kramper i hjernen av å måtte høyre på unge radikale ungdommer, så må du ikkje tru det er betre å høyre dei på høgresida... dei vert berre ikkje arrestert like ofte. Ingen lov mot å vere slibrige pappagutar enno... men ein dag, ein vakker dag.

Uhm... eg trur eg vandra av kurs. Etterkvart som eg har blitt eldre har eg iallfall innsett at vi må forby ungdomsfylkinger, og heve aldaren for stemmerett til minst 25, helst 30 - men ikkje før om eit halvt år.

Arnfinn Pettersen sa...

Én dag slo det meg bare, sånn helt ut av luften: Ungdommen er fienden. De er ute etter oss. De vil ha pengene våre, husene våre, jobbene våre. De spiller fæl musikk. De kan ikke kle seg. De eier ikke dannelse og de kan ikke stave det. De er kort sagt barbarer. De kan til nød tolereres, men de må aldri, aldri få makt. Ikke før de er blitt gamle nok til ikke å være ungdom lenger. Antagelig ikke da heller.

Mad Mullah Hastur sa...

Støttast!

Per CJ sa...

Med fare for å virke som Eckbos "hippe ungdomsprest"-figur (jeg blir tross alt 40 i neste måned), så må jeg si at jeg i grunnen har sett mye positivt engasjement i de kullene som er kommet etter meg. Så skal det nevnes at jeg gikk på gymnaset og delvis også universitetet under 80-tallets "anti-kultur/kremmer-bølge" (dermed ikke sagt at jeg har noe imot næringsliv, og jeg er åpen for at jeg kan ha miskjent endel av mine samtidige), og da ofte er blitt positivt overrasket etter all filistinismen.

Men, det er klart, når en av mine fritidsintresser har mutert og transformert inn i et av virkefeltene til et ungdomsforbund, så er det vanskelig å engasjere seg på samme måte som før når man som sagt snart er 40.

Deerstalker sa...

Det er heldigvis månedsvis (nesten 20) til Deerstalker når 40, så han kan ennå uttale seg med ungdommens skråsikre visshet om hvordan ting er skruddd sammen:

Når jeg i årevis har hevdet at ungdommen er fienden, er det først og fremst med henblikk på når ungdommen insisterer å agere som, eller på vegne av, en gruppe, altså ungdommen. Det finnes for all del hyggelige mennesker blant dem, men når de insisterer på å redusere seg selv til en gruppetilhørighet, velger jeg å anse dem som kveg. Flokkdyr er flokkdyr.

Til det med engasjement: Det er fint at unge enkeltindivider engasjerer seg og har meninger, prolemet er at de mesteparten av tiden er gjespende forutsigbare. Og for å sitere gode, gamle Oscar: Det eneste jeg ikke kan tilgi et menneske er at det kjeder meg.

Simon Skau sa...

Fyfaen. da eg kjeder meg bruker eg å leite etter folk som ikke har nokk som skjer i livet sitt at de faen meg må skrive om andre. Og før det første _IKKE_ sluk det VG skriver heilt rått. Nei eg så ikke det jævla snuten før eg rope det. så kan noen fortelle meg kordan eg kunne ha ropt noe etter noen eg ikke viste var der.... Rettsaken mot meg var en spøk... 3 snut ingen av dem kunne fortelle hva eg hadde sakt, de hadde totalt forskeledige historier om hva som hadde skjend... Og det verste var at det var ikke 2 snutejævla som angreip meg men 3... VG skriver også at de sat på meg. Det de gjorde var å STÅ på meg... og etter 14 timer kunne de fortelle m,eg ka i helvete eg hadde gjort. Og hvis snuten er så jævlig fisefin at de ikke tåler å bli kalt nazi etter at sjefen dereses synes det er greit til å kalle folk neger (altså SLAVE). Og har også sat at snuten ikke eie livets rett... fikk ikke noe bot for det....
Har Truls Fynn rett til å mene at alle som ikke er rosa er slaver så kan eg synes at all snut er nazi... Selv om de faktisk burde se det som et komplement!

Og ja eg er faktisk kjekk!

Det er trude eg var færdig med å reise kuk hesta som trur det driv med web logging men bare snakke dritt....

Og btw FUCK YOU!

 
Site Meter