torsdag 20. september 2007

Sympati med de lavere klasser, rett illustrert

Ettersom Dronten, lat som den er, ikke tok seg bryet med å finne en tilstrekkelig egnet illustrasjon til det lille utdraget fra The Wind in the Willows som den gledet sine lesere med for noen poster siden, og ettersom Deerstalker snublet over de tilsynelatende nye sidene til The Kenneth Grahame Society, og ettersom vi er i det illustrative hjørnet her i selskapet i dag, bringer vi her Arthur Rackhams illustrasjon til episoden.

2 kommentarer:

Forvirret sa...

Jeg blir fryktelig forvirret over dette med Deerstalker og Dronten. Er det to overlappende entiteter som deler samme hjerne? Hvordan skal jeg forstå det når du (hvem er du? Deerstalker eller Dronten?) skriver at det er Dronten som har lagt inn referatet fra Suser i sivet, når det står at det er Deerstalker som har publisert det. Og hva har egentlig en dronte med en deerstalker å gjøre; hva er sammenhengen?? Er det noe jeg har oversett, er det noe i blogg-språket jeg ikek har fattet? Finnes det en artikkel på bloggen som forklarer alt - ALT?!? Hilsen Forvirret

Deerstalker sa...

Så du tror du er forvirret? Hva tror du vi er her i selskapet da? Her flakser det hodeplagg og utdødde fugler (som ikke kunne fly) rundt i alle korridorene, uten at noen klarer å skille nebb fra øreklaffer.

Men la oss gjøre et forsøk på å klargjøre: Dronten er strengt tatt et kjælenavn på Norsk selskap til Drontens fremme. Når det er Dronten som uttaler seg, er det altså på sett og vis hele selskapet. Men en dronte er nå en dronte (eller i det minste var), så den må nødvendigvis være i bestemt person éntall.

Deerstalker er Drontens sekretær og talsperson og som sådan den som publiserer alt. Og Deerstalker er dessuten en reell person (om enn under et annet navn).

Hva en dronte har med en deerstalker å gjøre? Kan ikke utdødde fugler få bruke hodeplagg heller nå'a?

Og om det finnes en artikkel som forklarer ALT? Er det ikke det vi alle ønsker oss?

 
Site Meter