torsdag 6. september 2007

Ikke stem på Deerstalker

Beate Gangås, vårt ærede likestillingsombud, tar til orde for at velgerne bør gi sin stemme til sånne som henne, altså lesbiske kvinner, heller enn til sånne som Deerstalker, som er så uheldig å være heteroseksuell mann (til alt overmål med utdannelse, uten funksjonshemninger, bosatt i en by og med langt bedre klessmak enn Gangås). St. Karitas av arbeidsfolkets parti er selvsagt enig med henne.

Deerstalker er litt overrasket, ettersom han ikke trodde det var likestillingsombudets oppgave å mene noe om utøvelsen av vårt representative demokrati, men så feil kan man altså ta. (Den øreklaffede vil forøvrig påpeke at han ikke står på valg noe sted og at overskriften som sådan er villedende. Men stemmer du i bydel Grünerløkken, oppfordres du med dette til å donere et kryss til Venstres bydelskandidatkandidat, den høystærede Pål Kristian Moen.)

Deerstalker skal senere i dag avsted til Rådhuset for å avgi sin stemme, med all sannsynlighet til partiet Høyre. Og det han egentlig lurer på er: Er det slik at Gangås gjerne vil at han skal sette et ekstra kryss ved sjarmtrollet Toril Fiskerstrand?

4 kommentarer:

dikadoren sa...

Deerstalker glemmer å nevne at han til overmål har sjokkerende lavt melaninnivå i huden. Til gjengjeld tilhører han en livssynsminoritet, så her kan det kanskje fiskes PK-poeng?

Hastur sa...

Eg tykkjer verkeleg at du skal avsjå fiskedame eit ekstra kryss. Det ville vere for trist om ho ikkje kom med i bystyret.

Eg trur simpelthen det vil vere ein lærepenge for henne å måtte representere eit parti som akkurat no helst vil dytte henne under teppet =)

Deerstalker sa...

Stemt. Av en eller annen grunn på Venstre.

Mad Mullah Hastur sa...

No står ikkje verda til påske... ;-)

 
Site Meter