mandag 15. januar 2007

Dronten kvesser klørne

Den annen uke av Drontens tilværelse er påbegynt. Dronten selv har brukt helgen til å ta inn over seg tilværelsen som utdødd, ikke-flyvende fugl til fulle. Det er ikke til å nekte for at den er en smule betuttet.

Samtidig har den innsett at den gjorde noen små feil sist. (Rent bortsett fra de derre greiene med å legge ett egg annethvert år rett på bakken. Hvilket ikke er så lurt når de forbaskede nederlenderne tar med seg grisene sine.) Denne gang har ikke Dronten tenkt å risikere sin (ikke)eksistens like lett. Klørne kvesses. Nebbet likeså. Dronten har tenkt å vise verden at den ikke er en ganske alminnelig due.

Og propagandaavdelingen har jobbet i høygir med dens nye fremtoning. Drontens nye slagord er stjålet fra et ikke ukjent animert drama, og deretter en smule tilpasset dens nåværnde situasjon: "Protect the Dodo Way of, eh, Life!".

4 kommentarer:

Dododoren sa...

Tae-Kwan-Dodos, attack!

Dodofruen sa...

Dodoen er muligens utdødd, men noen andre truede arter lever fortsatt. Jeg vil herved rette oppmerksomheten mot shakerne, som faktisk fortsatt eksisterer, og tillitsfullt venter på at nye tilhengere skal strømme til (og da mener de ikke til møbelutsalget deres). Se http://www.shaker.lib.me.us/about.html

Baetylos sa...

I Grand Theft Auto - Vice City på Playstation 2 kan man ved å gjøre noen halsbrekkende tastekombinasjoner jukse seg til å få "a flying Dodo car" som kjøretøy.

Deerstalker sa...

En utdødd bil? På hvilken måte er det en fordel?

 
Site Meter