tirsdag 24. april 2007

Ned i kjelleren med dere!

Altså: Det er i morgen det er Kjettersk kjeller. Og Dronten forventer at alle dens trofaste lesere (med unntak av de bosatt i Italia) innfinner seg. Det ække så moro å være utdødd, vet dere!

4 kommentarer:

Christian sa...

Hadde du husket på at den 25. april er helligdag til minne om fascismens fall, ville du kanskje ikke ha vært så raus??

Deerstalker sa...

Å, jeg antok at du ville være ute i gatene og feire. Feires det på dine kanter? Og i så fall hvordan?

Christian sa...

Dagen markeres, men jeg vil ikke kalle det feiring. Det arrangeres opptog og holdes taler og den slags, men dagen fungerer i realiteten som et påskudd for noen ekstra surmagede politiske demonstrasjoner, som om det ikke var nok av dem resten av året. Selv forsoningsutspillene er av en så uoppriktig natur at de virker splittende.

Slikt teater er ikke noe for velfungerende mennesker, men må snarere betraktes som problemadferd av folk som ikke kom sorgløst ut av sin ekstremt hurtige metamorfose fra fascist- til kommuniststadiet, og som fortsatt sliter med ettervirkningene.

Foruten tribalismen, er politikken i det hele tatt aldri langt unna (politikken er kanskje bare enda en manifestasjon av førstnevnte). Det er knapt mulig å ta seg en kopp kaffe på disse kanter uten at det er pinlig opplagt hvilken ideologisk orientering kaffeselskapet har.

Deerstalker sa...

Interessant det der med kaffen. Hvordan arter det seg? Jeg kan skjønne greia med sånne politisk korrekte greier som sies å være rettferdige og smaker vondt, men de øvrige? Finnes det en egen kaffe for ytre høyre?

 
Site Meter